Esik, tegnap is esett, meg azelőtt is…eddig nem nagyon jött be a nyár.
Egy hónapja debütált a nyaras videoklipünk. Azóta a nyarat maximum az ilyen témájú dalok hozták az életünkbe és csak remélni lehet, hogy pár napon belül elmondhatod: 
Itt van már a nyár!
Most nem a klipről írok (azt majd legközelebb), hanem a dalról.
Elég valószínű, hogy sosem készítenénk homogén Rock’n’Roll lemezt…ez a dal homlokegyenest más megközelítésű, mint a Beautiful Woman. Egyszerűbb tempó, dallam, hangszerelés és a téma is örökzöld. A nyarat már ezren megénekelték előttünk és ezren fogják utánunk. Mégis és nem azért hogy beálljunk a sorba, de meg kellett tennünk.  
Emlékszel mikor vártad  a vakációt? Emlékszel mikor a betűket naponként fordított sorrendben írtad a táblára? Emlékszel, hogy vágyódtunk a Balcsira minden évben? Felnőttként is vágyom rá, hogy újra átélhessem….vágyom a nosztalgiára. Ebben a dalban átélheted újra a tinédzserkori álmaidat, ami meg is valósul ebben a 4 percben. Énekelheted velünk a dalt és visszahozza mindazt, amit szerettél, megadja neked most is. Természetesen az albumra is felkerül a dal az új remast változatban, noha már ugye kijött a kislemez B oldalán.
Dőlj hátra és lazulj : Balaton….egy sör, egy lángos, azután egy jégkrém…kánikula és csinos lányok.
Őszig kitart, sőt tovább is… az év 365 napján mindig! 
 

Andy Miller

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük